Privacybeleid

Privacybeleid

IngangsDatum: 1 mei, 2018

Laatst bijgewerkt: 1 mei, 2018

 

 

Expat nest, Incorporated en gevestigd in (2332 TM) leiden aan de opaal straat 132, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in dit privacybeleid.

 

Contact gegevens

Expat nest

Mevrouw Paraskevi (Vivian) Mira

Opaal straat 132

2332 TM leiden

Postbus 972

2003 RZ Haarlem

T + 31 (0) 63 44 527 33

Mail: info@expatnest.com

Skype: expat. nest

 

Persoonsgegevens verwerkt door expat nest

Expat nest verwerkt uw persoonsgegevens omdat u gebruik maakt van de diensten van expat nest en/of omdat u ervoor kiest om deze gegevens aan ons door te geven. Hieronder vindt u een lijst van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Eerste en laatste naam
  • Geslacht
  • Geboortedatum
  • Geboortedatum
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mail adres
  • Andere persoonlijke gegevens die u actief verstrekt aan expat nest, bijvoorbeeld door te reageren op de blog posts, door het geven van de gegevens in de correspondentie van door het verstrekken van de gegevens in een telefoongesprek
  • Bankrekeningnummer
  • informatie over uw activiteiten op de website van expat nest
  • Internet browser en type apparaat

 

Speciale categorieën van persoonsgegevens en/of gevoelige persoonsgegevens verwerkt door expat nest

Expat nest verwerkt speciale categorieën en/of gevoelige persoonlijke gegevens van u voor zover door u verstrekt. Dit kan informatie bevatten over:

  • Religie
  • Seksueel leven
  • Gezondheid

 

Het doel en de legitieme basis van de verwerking van persoonsgegevens door expat nest

Expat nest verwerkt persoonsgegevens voor de volgende doeleinden:

  • De afhandeling van uw betalingen
  • Om u te kunnen bellen of e-mailen wanneer dat nodig is om onze diensten te kunnen uitvoeren
  • Als u geregistreerd bent als nood contact, om u te bellen of e-mailen indien nodig in geval van een noodsituatie
  • Om u te informeren over wijzigingen in de diensten en producten van expat nest
  • Voor de uitvoering van de overeenkomst tussen u en expat nest
  • Om goederen en diensten aan u te kunnen leveren
  • Expat nest analyseert uw gedrag op haar website om de website en het gamma van producten/diensten te verbeteren om aan uw voorkeuren te voldoen
  • In gevallen expat nest is verplicht om dit te doen door de wet, zoals gegevens die nodig zijn voor de belastingaangifte

 

Geautomatiseerde besluitvorming

Expat nest neemt geen beslissingen op basis van geautomatiseerde verwerking op zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor mensen. Dit zijn beslissingen genomen door computerprogramma’s of systemen zonder enige menselijke inmenging (bijvoorbeeld een medewerker van expat nest).

 

Bewaarperiode

Expat nest bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt noodzakelijk om de doelstellingen te bereiken waarvoor uw gegevens worden verzameld. Expat nest hanteert de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën van) persoonsgegevens:

Categorie Bewaarperiode Purpose
Persoonsgegevens (naam, geboortedatum, geslacht, adres) 15 jaar Als richtlijnen van NIP (code van ethiek, artikel 36) en WGBO/handeling aangaande het medische beHandelings contract
Informatie over uw gezondheid 15 jaar Als richtlijnen van NIP (code van ethiek, artikel 36) en WGBO/handeling aangaande het medische beHandelings contract
Alle andere persoonlijke informatie die u verstrekt met betrekking tot de diensten van expat nest 15 jaar Als richtlijnen van NIP (code van ethiek, artikel 36) en WGBO/handeling aangaande het medische beHandelings contract
Bankrekeningnummer 15 jaar Als richtlijnen van NIP (code van ethiek, artikel 36) en WGBO/handeling aangaande het medische beHandelings contract

 

Delen van persoonsgegevens met derde partijen

Expat nest zal uw gegevens niet verkopen aan derden en zal deze informatie alleen delen indien dit noodzakelijk is voor de uitvoering van de overeenkomst of indien vereist door de wet, ter bescherming van uw vitale belang of op basis van een gerechtelijk bevel. Expat nest gaat gegevens verwerken overeenkomsten met bedrijven die uw gegevens verwerken namens ons om hetzelfde niveau van veiligheid en vertrouwelijkheid van uw gegevens te waarborgen. Expat nest blijft verantwoordelijk voor deze verwerking.

 

Cookies of soortgelijke technieken

Expat nest maakt gebruik van functionele, analytische en tracking cookies. EEN cookie is een klein tekstbestand dat is opgeslagen in de browser van uw computer, tablet of Smart Phone bij uw eerste bezoek aan de website. Expat nest maakt gebruik van cookies met een louter technische functie. Deze cookies zorgen ervoor dat de website van expat nest goed werkt en dat bijvoorbeeld uw voorkeuren worden opgeslagen. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten functioneren en te optimaliseren. Bovendien, expat nest plaatst cookies die track uw web surfen activiteiten, zodat expat nest kan bieden aangepaste inhoud en advertenties. Bij uw eerste bezoek aan de website van expat nest wordt u geïnformeerd over deze cookies en uw toestemming voor het plaatsen van cookies is gevraagd. U zich afmelden voor cookies door uw Internet browser, zodat het niet meer cookies opslaan. Daarnaast u ook alle informatie verwijderen die eerder is opgeslagen via uw browserinstellingen.

De website van expat nest maakt ook gebruik van derden Analytics Services van Google Analytics. Door de toegang tot en het gebruik van de website van expat nest stemt u in met de verwerking van gegevens door deze Analytics provider.

 

Toegang tot, rectificatie of verwijdering van persoonsgegevens

U hebt het recht om toegang te krijgen tot uw persoonsgegevens, om deze te corrigeren en deze te verwijderen. Bovendien hebt u het recht om de toestemming die u eerder hebt gegeven of om bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door expat nest in te trekken. U hebt het recht op gegevens portabiliteit. Dit betekent dat u een verzoek indienen om de persoonlijke gegevens die wij van u hebben in een computerbestand naar u of naar een andere organisatie over te dragen. EEN verzoek om toegang, rectificatie, schrapping, gegevensoverdracht van uw persoonsgegevens of een verzoek tot intrekking van een eerder gegeven toestemming of een bezwaar tegen de verwerking van uw persoonsgegevens aan: info@expatnest.com. Om ervoor te zorgen dat het verzoek om toegang door u wordt gedaan, zult u een exemplaar van uw identificatie met het verzoek moeten insluiten. Gelieve uw foto, de machine leesbare zone (de strook met nummer aan de onderkant van het paspoort), uw paspoortnummer en uw-indien van toepassing-Citizen servicenummer (of sofi-nummer). Dit om uw privacy te beschermen. Expat nest zal zo snel mogelijk reageren op uw verzoek, in ieder geval binnen vier weken. Expat nest wijst erop dat u de mogelijkheid om een klacht indienen bij de nationale regulator, de autoriteit eventueel. Om een klacht in te kunnen nemen bij de Nederlandse nationale regulator, u deze link volgen: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/Tip-ons.

 

De bescherming van uw persoonlijke gegevens

Expat nest en zijn data processor nemen de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hebben de nodige technische en organisatorische maatregelen genomen om misbruik, verlies, ongeoorloofde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde modificatie te voorkomen. Als u de indruk dat uw gegevens niet goed is beveiligd of er is bewijs van misbruik, neem dan contact op expat nest op 0031 63 4452733 of info@expatnest.com.